Proeverij Artegusto Galerie Sabine Van Paemel 6 december 19:00

Info


maakt het u eenvoudig om wijn te bestellen.

Alle wijnen die vermeld worden zijn op voorraad en worden, zonder onvoorziene omstandigheden, na maximum 3 dagen bij u geleverd. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid en is samengesteld uit wijnen die door ons ter plaatse bij de wijnproducent zorgvuldig worden geselecteerd. 

U kan heel eenvoudige uw wijnen kiezen door gebruik te maken van de diverse navigatie- en zoek mogelijkheden. U kan via de filter uw keuze vernauwen tot een land, wijnregio, domein, druif en diverse andere items. Wij leveren wereldwijd. 

Biologische wijnen

Wij geloven in de puurheid van de biologische wijnen en bieden u dan ook een heel ruime keuze aan. Op deze webshop staat er meer informatie over biologische en biodynamische wijnbouw. Dit levert voor u als klant een 100% eerlijk product op met een kleinere voetafdruk en ecologisch verantwoord.

Wijndomeinen

De wijnen zijn momenteel afkomstig uit België, Duistland, Frankrijk, Italië en Spanje. De regio's zijn Haspengouw, Heuvelland, Sambre et Meuse, Rheinhessen, Alsace, Bordeaux, Bourgogne, Loire, Côtes du Rhône, Provence, Veneto, Manchuela en Penedès.

Proeverijen

Regelmatig organiseren wij proeverijen in onze vestigingen, bij partners en wijnclubs. Eveneens kunnen wij instaan voor een degustatie bij u ter plaatse. De voorwaarden hiervoor kunnen via mail toegelicht en besproken worden.

Kwaliteit

De gustibus non est disputandum … Wijnkeldermeester staat garant voor een hoge kwaliteit van wijnen. Bij problemen na de levering, contacteert u ons en wij zoeken samen naar een oplossing. Over smaken valt er echter niet te twisten. 

 

Advies

Indien u advies wenst voor het organiseren van een maaltijd en/of feest staan wij u met raad en daad bij. Als sommelier en onze kennis van associaties met gerechten kunnen wij u de ideale combinaties presenteren.